Nem bánnád, ha egy kis izgalom színesítené a nyári pihenésedet? Szívesen kalandoznál egy ismeretlen helyen, és barátkoznál egy M/M regénnyel? Engedd meg, hogy bemutassuk neked az LMBT irodalom színe-javát!
Ki lenne a kedvenc karaktered?

❤️🏫 Egy fiatal, félénk bilológiaprofesszor, aki beleszeret a diákjába, de képtelen elhinni, hogy a fiú is viszonozza az érzéseit.

Őt választom!
a_tanitvany

💛🕺 Egy orosz balett-táncos, aki olthatatlan szerelemre lobban a lehengerlő amerikai férfi iránt, aki tolókocsiba kényszerült egy baleset nyomán, és már semmit sem vár az élettől.

Őt választom!

🧡🎨 A San Franciscói festőművész, aki arroganciája álcája mögé bújik, de a modellje iránt érzett vágyat nem tudja legyőzni.

Őt választom!
festett_testek

💚📷 Vagy egy sikeres fotóművész, aki azt hiszi, örökre összetört a lelke, de egy siket fiú szerelme rádöbbenti, hogy ő is értékes és szerethető.

Őt választom!
csendkiraly

💙🔫 Esetleg egy modellfiú, aki egész életében maga mögött akarta hagyni az apja világát, és messzire elkerülni a maffiát, de a sorsa váratlan fordulatot vett. Kiderült, hogy nem minden fekete vagy fehér, és mire észbe kapott egy véres és kiszámíthatatlan világban találta magát.

Őt választom!
stockholm_szindroma

Válassz kedvedre, és ígérjük, hogy bepillantást nyerhetsz egy új világba, ahol a szerelem és az elfogadás kéz a kézben jár!